fbpx

SPØRSMÅL OG SVAR

NOE DU LURER PÅ?

Hvordan får jeg adgang til senteret?

XFitness har en egen app som brukes som adgang til treningssenteret. Når du har registrert ditt medlemskap skanner du enketl appen ved inngangsdøren og du har nå tilgang til senteret. 

Hvordan registrerer jeg meg?

Du kan registrere deg som medlem på “min side” på nett eller ved å registrere deg direkte i appen. Appen er tilgjengelig på IOS og Google Play.

Hvordan foregår betaling

Betaling av medlemskap gjøres ved å registrere et betalingskort i appen eller på “min side” på nett. Medlemskapet trekkes den dagen du melder deg inn, og trekkes automatisk helt frem til du velger å si opp medlemskapet. Medlemskapet løper fra dato til dato og etter oppsigelse vil medlemskapet gjelde én kalendermåned etter siste betaling.

Ubetalte medlemskap vil innkreves av tredjepart. Men du vil først få et varsel fra XFitness.

Hvor gammel må jeg være for å trene på XFitness?

På XFitness må du være fylt 16 år for å trene.

Hvordan endrer jeg betalingskort?

Du kan legge inn nytt kort i appen eller på “min side” Det er mulig å legge inn flere kort og det vil komme tydelig frem hvilket kort medlemskapet blir trukket fra. Du er selv ansvarlig for å ha et kort aktivt som har dekning. 

Hvordan sier jeg opp medlemskapet mitt?

Medlemskapet kan du si opp i appen eller på “min side” på nett.